Chez Stijntj

Welkom bij Chez Stijntj

Gastronomisch Koken-aan-huis
Catering voor alle feesten en events

NU OOK TAKE AWAY

AFHAALMENU

Chez-Stijntj-Koken-aan-huis-Event-catering-Bedrijfscatering-Mechelen

Chez Stijntj

Koken-aan-huis

Stijn is chef aan huis voor alle familiefeesten of bijeenkomsten met vrienden in kleine kring bij u thuis. Verjaardagsfeest met het gezin, een reünie met enkele andere koppels, indien u vrienden of collega’s hebt uitgenodigd,… of zomaar een zot idee op een zondag.

Wij volgen de vorm die u uw feest geeft. Wij kunnen zorgen voor kleine hapjes, lunch of diner aan tafel, walking dinner, koud buffet, dessertenbuffet, high tea, tuinfeest,… Indien gewenst, voorzien we ook extra een inventief kaasplankje bij het dessert voor een klein supplement.

Speel geen roulette met een gewone traiteur of cateraar. Chez Stijntj biedt gastronomische kwaliteit, persoonlijk bereid met passie voor het vak, en met een creativiteit die u zeker zal kunnen smaken.

Chez Stijntj is meer dan een traiteur of cateringbedrijf. Wanneer u een gezellig samenzijn organiseert bij u thuis met familie of vrienden, wilt u natuurlijk niet de hele tijd in de keuken boven een stomend vuur staan of rondrennen met borden en bestek. U wilt aan tafel zitten en genieten van het feest, samen met uw genodigden.

En het liefst nog met een menu dat zowel visueel als door geuren en smaken weet te bekoren. U krijgt gastronomische kwaliteit en creativiteit, steeds volledig vers bereid met de beste ingrediënten. Er is ook steeds de mogelijkheid om een vegetarische of veganistische optie of een vegetarisch menu te voorzien.

Chez Stijntj verzorgt gastronomische hapjes en gerechten aan lauwe prijzen. Wij bieden enkele suggestiemenu’s aan, maar we kunnen in overleg ook een volledig eigen menu samenstellen. Daarbij kunnen wij u reeds heel wat inspiratie geven voor wat u op het menu wilt.

Chez-Stijntj-Koken-aan-huis-Event-catering-Bedrijfscatering-Mechelen

Give me a taste

Op het menu

Chez Stijntj biedt catering aan huis of op locatie die de klassieke traiteur ver achter zich laat in kwaliteit en creativiteit.
U krijgt een echte chef aan huis die u originele gerechten voorschotelt van gastronomisch niveau.