Chez Stijntj

Welkom bij Chez Stijntj

Gastronomisch Koken-aan-huis
Catering voor alle feesten en events

NU OOK TAKE AWAY

AFHAALMENU

Chez-Stijntj-Koken-aan-huis-Event-catering-Bedrijfscatering-Mechelen

Chez Stijntj

Event Catering

U kan op Stijn rekenen voor alle familiefeesten of bijeenkomsten met vrienden in kleine kring. Dit kan bij u thuis of in de feestzaal van uw keuze: verjaardag, verlovingsfeest, trouwfeest, lentefeest, communiefeest, babyborrel, reünie, pensioen, jubileum,… Elk gezellig samenzijn opgeluisterd met de goede sfeer van goed eten.

Wij volgen de vorm die u uw feest geeft. Wij kunnen zorgen voor kleine hapjes, lunch of diner aan tafel, een walking dinner, koud buffet, dessertenbuffet, tuinfeest, high tea,… Bekijk ook zeker onze nieuwe concepten Food Sharing en AperoXL.

Speel geen roulette met een gewone traiteur of cateraar. Chez Stijntj biedt gastronomische kwaliteit, persoonlijk bereid met passie voor het vak, en met een creativiteit die u zonder twijfel zal kunnen smaken.

Chez Stijntj is meer dan een traiteur of cateringbedrijf. En wanneer u iets te vieren hebt, wilt u dat natuurlijk ook met stijl en smaak doen.

Onze gerechten en menu’s prikkelen elk zintuig. Beelden, geuren, texturen, en smaken komen samen op uw bord. U krijgt gastronomische kwaliteit en creativiteit, steeds volledig vers bereid met de beste ingrediënten. Er is ook steeds de mogelijkheid om een vegetarische of veganistische optie of een vegetarisch menu te voorzien.

Chez Stijntj verzorgt gastronomische hapjes en gerechten aan lauwe prijzen. Wij bieden enkele suggestiemenu’s aan, maar we kunnen in overleg ook een volledig eigen menu samenstellen. Ook een themamenu in de stijl van het feest zullen we met plezier voor u uitwerken. Daarbij kunnen wij u reeds heel wat inspiratie geven voor wat u op het menu wilt.

Chez-Stijntj-Koken-aan-huis-Event-catering-Bedrijfscatering-Mechelen

Give me a taste

Op het menu

Chez Stijntj biedt catering aan huis of op locatie die de klassieke traiteur ver achter zich laat in kwaliteit en creativiteit.
U krijgt een echte chef aan huis die u originele gerechten voorschotelt van gastronomisch niveau.